Backup Online

Bent u bang dat uw pc, laptop of tablet crasht of wordt gestolen en dat dan al uw gegevens voorgoed verdwenen zijn? Dat is helemaal niet nodig want met de dagelijkse en geheel automatische online back-up van JanZijlstra.nl kunt u via een beveiligde internetverbinding 24/7 overal ter wereld beschikken over al uw bestanden. Onze online back-up is geschikt voor alle systemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zeer gebruiksvriendelijke en betrouwbare online back-up voor uw privé- en/of bedrijfsadministratie? Of hoe uw e-mail account, agenda en dergelijke online terug te vinden is wanneer uw eigen apparatuur niet meer werkt of bijvoorbeeld gestolen is? Neem contact op via het contactformulier en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een Private Cloud. Wij adviseren ook over een efficiënte inrichting van uw Private Cloud.

Private Cloud heeft een minimum looptijd van 12 maanden en betaalt u per jaar. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch verlengd en kan het maandelijks worden beëindigd. De opslagruimte voor {Private Cloud start bij 200 Gigabyte en is naar behoefte onbeperkt uit te breiden. Abonnementstarieven vindt u in onze webshop.

Private Cloud beschikt over gratis software om uw back-up te maken. Deze software kan worden gedownload via PrivateCloudsoftware.

Wij adviseren gebruik te maken van het Goodsync-software. Hiervoor heeft u een betaalde licentie nodig. Deze software biedt veel meer mogelijkheden en is ook veel flexibeler.

Alle diensten

Nieuwsbrief